Wat is BUITEN

De agrarische sector, de plek waar al ons voedsel wordt geproduceerd. We kunnen absoluut niet zonder maar toch wordt dit nog wel eens vergeten. De slogan zonder boeren geen voedsel is zeker het laatste jaar regelmatig te horen. Iets wat ons betreft niet nodig zou moeten zijn.  

Buiten is ontstaan omdat wij te vaak negatieve en regelmatig onjuiste berichten horen in de media over de agrarische sector. 

Mensen die dag en nacht werken om voedsel te produceren, daar zouden we juist enorm trots op moeten zijn!

P1050482.JPG

Wie zijn wij?

P1050437.JPG

Onze missie

P1050487.JPG

Team BUITEN

Wij zijn een groep studenten van een agrarische hogeschool met verschillende achtergronden. Toch hebben we over de agrarische sector een belangrijke gemene visie: de agrarische sector in Nederland is innovatief, milieuvriendelijk, erg efficient en natuurlijk ook erg mooi, maar waarom weet niet iedereen dit? 

Ten opzichte van de rest van de wereld is Nederland een van de koplopers in duurzaamheid, innovatie en efficientie en dat mogen we best wat meer laten zien. 

Door de agrarische sector positief in beeld te brengen hopen wij de agrarische sector op een eerlijke manier positief neer te zetten zonder het mooier te laten lijken dan het is. 

Onze missie is mensen overtuigen van de kracht van de agrarische sector zonder daarbij zelf een sterke politieke mening te uiten. We willen ons neutraal opstellen waarbij we informeren, motiveren en activeren. 

Van nieuwe studiegenoten tot inmiddels goede vrienden. Samen delen we dezelfde missie en visie. Wij willen positiviteit naar BUITEN brengen. 

 

Gijs Adriaans, Wils Verberne, Reinier Kaanen, Sam Koppes. (Marlies van den Nieuwenhof ontbreekt op deze foto) 

 

IMG-20210131-WA0015_edited.jpg